Events 2018-03-04T22:43:50+00:00
Terug

TRAININGEN

Hoe leer je jouw kinderen nu op een gezonde manier omgaan met financiën? Tijdens deze avond neemt Leendert van Wezel je mee in financiën en opvoeding. Hij zal je tools geven om je kinderen op een zelfstandige en verantwoordelijke manier om te laten gaan met geld. Iets wat zo belangrijk is in een wereld waarin alles beschikbaar lijkt te zijn en kinderen en jongeren te maken hebben met een grote druk erbij te horen.

Leendert is 47 jaar en is woonachtig in Groot-Ammers. Hij is Lid van het college van bestuur van het Wartburg College in Rotterdam. En is meer dan 20 jaar werkzaam in de financiële sector geweest. 

Datum: Dinsdag 20 maart
Tijd: 20.00 uur
Waar: in Molenaarsgraaf (locatie volgt na aanmelding)

Zoveel kinderen en jongeren lopen tegenwoordig rond met labels. Autisme, ADHD, Asperger en ga zo maar door. Het op een juiste manier programma aanbieden en daarbij de orde handhaven is voor vele leiders een uitdaging, al dan niet een bron tot frustratie. Daarom slaan we op deze avond de handen in elkaar om met elkaar na te denken en onderwijs te krijgen binnen thema’s als orde, verdiepende seminars over de diverse labels die opgeplakt worden én bovendien mogen we met elkaar zoeken naar Gods hart voor de labels. Bij Hem zijn namelijk alle kinderen welkom, met of zonder label. Met of zonder rugzakje. En Zijn liefde, geduld en zorg gaat werkelijk alles te boven.

Net als het afgelopen jaar zal er een carrousel programma zijn, waarbij er geopend wordt met een gezamenlijke maaltijd. Na een centrale opening kun je een seminar volgen naar keuze. Meer informatie volgt.

AANMELDEN

Aanmelden nieuwsbrief

AANMELDEN

Aanmelden nieuwsbrief